Elérhetőségünk

Bármilyen kérdés, fejlesztési javaslat, vagy észrevétel esetén nyugodtan írhatsz nekünk emailt - minden emailre válaszolunk! Nagyon nagyra tartjuk a felhhasználói visszajelzéseket és azokat komolyan is vesszük.

Email címünk: [email protected]

Kik vagyunk mi?

Egy lelkes kis csapat vagyunk, akik szeretik a szép formákat :P

Együtt szeretnél működni velünk?

Amennyiben üzleti, partneri, vagy együttműködési szándékod lenne, írj nekünk bátran!

Felrakjátok a képeimet?

Szeretnéd, ha a Te képeid is felkerülnének a weboldalra? Hamarosan lesz arra lehetőséged, hogy a weboldalra regisztrálva feltöltsd azokat! Ez a fejlesztés jelenleg már zajlik, így nem kell sokat várnod már!
Ha nagyon türelmetlen vagy, akkor küld el emailben a képeket és felrakjuk...

Azonnal töröljétek!!

A weboldalon megjelenő minden anyag publikus és szabadon elérhető forrásból származik, vagy az oldalt látogató felhasználók küldték be azokat. A képeken levő személy(ek) mind nagykorúak! Ettől függetlenül természetesen előfordulhatnak nézeteltérések, vagy félreértések...
Amennyiben van olyan kép, ami Téged ábrázol és nem járulsz hozzá - küldj egy emailt nekünk és 24 órán belül törölni fogjuk azt!

Felelősség

A weboldalon megjelenő képi anyagért nem vállal felelősséget a weboldal tulajdonosa. Jogi problémák esetén a weboldal tulajdonosa nem vonható felelősségre, ha a problémás képi anyagot a meghatározott 24 órán belül eltávolítja a weboldalról. A weboldalra képi anyag feltöltésére nincs mód! A weboldalon megjelenő kép tartalom egy bárki számára szabadon látható weboldalról kerültek átemelésre - automatizált módon.
A kézi szúrópróbaszerű ellenőrzések ellenére is előfordulhatnak bármilyen módon kifogásolható tartalmak.
Bárki jogosult - de különösképpen a látogatók - bejelentést tenni a tulajdonos felé emailen keresztül, melyre a tulajdonos 24 órán belül minden esetben válaszolni fog és adott esetben kérdés nélkül eltávolítja a kifogásolt tartalmat a weboldalról.


Ez a weboldal is sütiket használ a lehető legjobb böngészési élmény miatt. Elfogadom